Feriearbetare

Söker du sommarjobb?

Vi söker ett antal feriearbetare under perioden maj – aug/sept. Det är olika anställningstider på alla tjänsterna.

Vi söker dig som är född år 2004 eller tidigare, som vill jobba hos oss i sommar. Vi förväntar oss att du har driv och att du kan ta tag i uppgifter. Är du dessutom van att jobba tillsammans i grupp är det här jobbet något för dig.
Arbetsuppgifterna består av skötsel av utemiljö såsom gräsklippning, rensning av rabatter och klippning av buskar mm i våra bostadsområden.

Har du erfarenhet av liknande arbete är det meriterande.

Har du frågor om tjänsterna, kontakta Kenneth Collin, telefon 0250-299 29 kenneth.collin@morastrand.se

Är detta något för dig?

Så ser vi gärna att du skickar in ett personligt brev och ett CV. I din ansökan vill vi att du berättar lite om dig själv och dina tidigare erfarenheter. Berätta gärna även under vilken tidsperiod du kan arbeta och om det är någon dag/vecka du inte har möjlighet.

Viktigt För att ansökan skall vara fullständig, så måste du ange dina kontaktuppgifter (adress, mobilnummer, mailadress och personnummer) så att vi lätt kan komma i kontakt med dig, ange även om du har körkort behörighet B eller förarbevis för moped.

Ansökan skall vara oss tillhanda senast den 20 mars 2020.

Ansökan mailar ni till mona.adolfsson@morastrand.se eller skickar den till oss, Morastrand AB, Brudtallsvägen 3, 792 32 Mora. Märkt med ”Sommarjobb”.

Translate »