Med anledning av covid-19 har vi infört nya rutiner gällande besök på kontoret, felanmälan och hembesök för att vi tillsammans med dig som hyresgäst ska hjälpa till att hejda smittspridningen. 

Vi tar endast emot besök på kontoret på Brudtallsvägen 3, som bokas i god tid före. Vi hänvisar i första hand till vår hemsida, mina sidor och att ringa oss om ni har frågor.

Uthyrningen 

Ni kan som vanligt ringa Uthyrningen via telefon, tel. 0250-299 99, måndag – fredag 9.00 – 12.00, 

 Felanmälan 

Ni når Felanmälan via telefon, tel. 0250-299 91, måndag – fredag 9.00 – 12.00 

Tänk på att ni kan göra en felanmälan och många andra ärenden via telefon eller via vår hemsida ” Mina sidor ”.    Mina sidor  >> 

Ni kan även maila in era frågor på info@morastrand.se 

 Hembesök hos dig 

Som hyresgäst kan du också fundera över om ditt ärende måste åtgärdas just nu eller om det kanske kan vänta. I så fall får du gärna återkomma till oss vid ett senare tillfälle. Vi minskar ju också risken för smittspridning om vi undviker ett hembesök hos dig som inte är nödvändigt just nu. 

Du ska helst inte vara hemma vid åtgärd i lägenhet

När vi ska utföra en åtgärd hemma hos dig ska du helst inte vara hemma under besöket.

Vi hör av oss till dig inför besöket och säkerställer att du kan lämna bostaden medan vi utför jobbet. 

Har du svårt att ta dig ut ur lägenheten eller vid akuta åtgärder där du inte haft tid att ta dig ut ska du vara i ett annat rum än det rum där arbetet pågår. Finns inget annat rum att tillgå ska avstånd om minst två meter hållas. Med akuta åtgärder menas sådant som vi anser vara en fara för fastigheten, om det är strömlöst, trasig kyl eller frys eller liknande. Det är alltid Morastrand AB som avgör vad som är ett akut ärende. 

Noll tolerans mot sjukdomssymtom 

Summerar man situationen gällande covid -19 så är vi alla överens om att det just nu råder noll tolerans mot sjukdomssymptom – i de situationerna undviker vi kontakt med varandra.  

 Vi finns här för dig och hanterar alla ärenden efter bästa förmåga utifrån rådande situation. 

Om vi alla tänker på hur vi agerar, hjälper vi också till på bästa möjliga sätt. 

Uppdaterad information om Covid-19 hittar du på Folkhälsomyndighetens hemsida  >>

Translate »