Lediga jobb

Morastrand söker Fastighetsreparatör/Snickare

Om företaget

Morastrand AB är det kommunala bostadsföretaget i Mora. Med ett varierande utbud av bostäder i olika storlekar och prisklasser är vi också den största hyresvärden i kommunen. Vi äger och förvaltar 2 150 bostäder. Förutom bostäder hyr vi ut lokaler, garage och p-platser. Ändamålet med bolagets verksamhet är att tillhandahålla bostäder och lokaler.

Vår vision för verksamheten är ”Att aktivt medverka till att bevara och utveckla Mora som attraktiv bostadsort i syfte att främja ett hållbart samhälle”.

Nu söker vi en Fastighetsreparatör/Snickare till Morastrand.

Dina arbetsuppgifter

Som Fastighetsreparatör/Snickare är du en viktig funktion i organisationen. Du har daglig kontakt med våra hyresgäster och kunder samt ansvarar för drift, reparation, underhåll och skötsel av våra fastigheter.

I din roll ingår felanmälan, service av fastigheter samt enklare reparationer som t.ex lagning, montering och justering av dörrar, köksinredning, garderober med mera. Enklare byggprojekt och snickeriarbeten förekommer.

Du säkerställer att vi möter fastighetsägarens krav, hyresgästens förväntningar och att arbetet utförs på ett hållbart och miljömässigt sätt.

Fastighetsberedskap kan ingå i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning eller erfarenhet av att ha arbetat som fastighetsskötare eller snickare. Erfarenhet av fastighetsdrift inom ventilation, bygg, vs och el är meriterande. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, datavana och B-körkort fodras.

Som person är du driven, serviceinriktad och har lätt för att kommunicera. Du kommer med kreativa idéer, hittar lösningar på problem som uppstår och får saker att hända i praktiken.

Du är stabil, trygg och prestigelös i ditt sätt att vara. Du är en god lagspelare som gärna samarbetar och tar hjälp av andra där det behövs.
Vidare är du duktig på att planera och strukturera och tar stort ansvar för ditt arbete.

I urvalet kommer stor vikt läggas på dina personliga egenskaper.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering.
Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8/11 via www.clockworkpersonal.se

https://clockworkpeople.se/annons/9000/

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Södergren, via tfn: 0733-51 27 69 eller maria.sodergren@clwork.se

Translate »