Lediga jobb

Kund- och marknadschef med IT-ansvar till Morastrand

Då vår nuvarande marknadschef kommer att gå i pension söker vi nu hans efterträdare. Vill du arbeta på en arbetsplats med positivt klimat, där det är högt i tak och där man trivs tillsammans. Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som kund- och marknadschef på Morastrand är du direkt underställd VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Du kommer i din roll att ansvara för den utåtriktade verksamheten med ett övergripande ansvar för marknad, kommunikation, kundkontakt, uthyrning, administration samt IT. Arbetet är mycket kommunikativt där du har en mängd kundkontakter i olika frågor. En del av arbetet handlar också om att möta människor i utsatta situationer och ta svåra beslut. Vidare kommer du i din roll också att driva ärenden i hyresnämnd och vara delaktig i juridiska frågor.

I din roll ingår det att stärka och utveckla Morastrands varumärke där du är ansvarig för att leda det arbetet framåt. Att utveckla vårt digitala skyltfönster och stärka vår digitala närvaro är ett spännande uppdrag som du gärna tar dig an.

Din avdelning består av fem kunniga och ambitiösa medarbetare och tillsammans arbetar ni för att underlätta kundernas vardag.

Din profil

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är tidigare erfarenhet av upphandlingar, förhandling, avtalshantering eller fastighetsteknik. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet som chef och/eller arbetsledare. Som ledare är du trygg och motiverande som både kan vara en naturlig del av ett team och samtidigt ha förmåga att hålla ihop, utveckla och motivera.

För att du ska lyckas och trivas i rollen har du ett strukturerat och proaktivt arbetssätt. Du är en kreativ människa som kombinerar affärsmässighet med en stark servicekänsla samt har ett genuint kundintresse och god kommunikativ förmåga. För dig är det självklart att hitta lösningar som är bra både för kunden och företaget. Du är relationsskapande som person och trivs att arbeta i team.
Vi värdesätter att du har ett eget driv, är flexibel och tar dina uppgifter från start till mål.

Om oss

Morastrand AB är det kommunala bostadsföretaget i Mora. Med ett varierande utbud av bostäder i olika storlekar och prisklasser är vi också den största hyresvärden i kommunen. Vi äger och förvaltar 2 150 bostäder. Förutom bostäder hyr vi ut lokaler, garage och p-platser. Ändamålet med bolagets verksamhet är att tillhandahålla bostäder och lokaler.

Vår vision för verksamheten är ” Att aktivt medverka till att bevara och utveckla Mora som attraktiv bostadsort i syfte att främja ett hållbart samhälle ”.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729.
Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast den 3 november 2019.

Translate »