Fastighetsskötare

Morastrand AB är det kommunala bostadsföretaget i Mora. Vi äger och förvaltar 2 200 bostäder och är ca 30st anställda. Förutom bostäder hyr vi ut lokaler, garage och p-platser. Ändamålet med bolagets verksamhet är att tillhandahålla bostäder och lokaler. Vår vision för verksamheten är ”Att aktivt medverka till att bevara och utveckla Mora som attraktiv bostadsort i syfte att främja ett hållbart samhälle”.

Morastrand söker fastighetsskötare

Som fastighetsskötare ansvarar Du för att genomföra drift, reparation, underhåll och skötsel av våra fastigheter och dess tekniska system, detta gäller både inom- och utomhus.Det innebär att Du ser till att dessa system fungerar enligt fastighetsägarens krav, hyresgästens förväntningar och på ett miljömässigt hållbart sätt. I din roll ansvarar Du även för åtgärdande av felanmälningar samt rondering/tillsyn av tekniska system. Fastighetsdriften/avdelningen arbetar med ständiga förbättringar och löpande driftsoptimering vad gäller energi & miljö.

Utbildning / Erfarenhet: Du som söker har några års erfarenhet av arbete som snickare. Erfarenhet av fastighetsdrift inom vent, bygg, vs och el är meriterande. Du ska ha god datavana och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Personliga Egenskaper: Vi ser gärna att du är mycket serviceinriktad eftersom Du har den löpande kontakten med våra hyresgäster och kunder. Du har hög social kompetens och tycker om att arbeta i en bred roll.

Tjänstgöringsgrad: Heltid. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Fastighetsberedskap kan ingå i tjänsten.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Körkort: B körkort är ett krav.

Lön: Månadslön enligt överenskommelse.

Kontaktperson: Driftchef: Kenneth Collin tel: 0250-299 29, kenneth.collin@morastrand.se

Ansökan

CV och personligt brev skickas / mailas senast den 31 mars 2019 till:

Morastrand AB, Personalavdelningen, Brudtallsvägen 3, 792 32 MORA

eller via mail till: mona.adolfsson@morastrand.se

Märk ansökan med  ”Fastighetsskötare”.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med  annonsen.

Translate »