Vasagatan 41 A-B & Hantverkaregatan 13 A-C

Morastrands avsikt är att varsamt renovera det nödvändigaste, en byggnad i taget. Under våren byttes taket på Hantverkaregatan 13 A-B och nu renoverar entreprenörer lägenheterna, trapphusen och källaren på Vasagatan 41 A-B.

Preliminär tidplan

• Vasagatan 41 A-B juni 2023 – maj 2024
• Hantverkaregatan 13 A-C maj 2024 – sommar 2025

Renoveringen av Vasagatan 41 A-B

Entreprenören Näséns Bygg påbörjade renoveringen av Vasagatan 41 A-B i maj 2023. Det är en hel del som kommer att fräschas upp men en av de främsta anledningarna till att renoveringen genomförs är för att vattenstammarna i husen är i behov av att bytas. Tack vare detta blir det helt nya ytskick i era badrum. Vidare blir det bland annat också nya entréportar, nya fönster, säkerhetsklassade lägenhetsdörrar och nya balkongplåtar.

Bilden ovan visar Vasagatan 41 A-B, gavelbild som visar de gröna balkongerna.
Translate »